Skaffa dig framtidens elbil

Tänk dig en tyst och bekväm bil, med effektivare motor och snabbare acceleration! Vill du också ha en bil som är billig att åka i och som inte behöver så mycket underhåll – då ska du välja en elbil. Dessutom betalar du lägre skatt och får miljöbonus.

Elbil är framtidens bil

Batterierna blir större och laddstolpar kommer upp utefter vägarna – det är bara en tidsfråga innan elbilen kan gå mycket långt på en enda laddning. Idag kan man nå runt 40 mil, vilket räcker för många. Det finns dessutom laddstolpar som du kan sätta upp hemma , vilket gör det mycket bekvämt – ladda innan du ska åka iväg. Att du dessutom gör en insats för miljön är bra för framtiden.

Billiga elbilar på Holmgrens Bil

Det finns många som säljer elbilar och fler kommer det att bli – det finns billiga elbilar på Holmgrens Bil där du också kan få en utmärkt service. Holmgrens fokuserar på varje enskild kunds upplevelse och är en av de ledande aktörerna i landet för personlig mobilitet. Sortimentet av elbilar påminner om de flesta bilhallar, det är service och bemötande som är den stora behållningen med Holmgrens. Detta är också en viktig faktor när du väl köpt bilen och kan behöva goda råd och serviceförslag.

På Holmgrens finns det möjlighet att både köpa och leasa elbilen, oavsett om du är privatkund eller företagskund. Det finns personbilar, fritidsbilar och olika mobilitetstjänster, vilket är bra då du inte behöver vända dig till olika fordonsbolag. Det fina med Holmgrens är också att de är genuint aktiva i att sträva efter att vara så miljövänliga som möjligt. De har egna hållbarhetsrapporter inom viktiga områden från miljö till mänskliga rättigheter.

Handla tryggt

Det finns fina elbilar att välja mellan från märkena BMW, Ford, Hyundai, MG, MINI och Nissan. Handla billiga elbilar på Holmgrens Bil – små eller inga koldioxidutsläpp ger en statlig återbetalning inom sex månader efter köpet.

Relaterat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *