Använd lagerautomation vid försäljning av drönare

Att starta en egen försäljning online av drönare kan vara ett lönsamt koncept då drönare har efterfrågade teknikfunktioner och är populära även som hobbyprodukter. Går man med god vinst och har ett större lager till försäljning, kan det löna sig att använda sig av lagerautomation för smidigare och effektivare leveranser till kunder.

Enkel lagerhantering med automation

När försäljningen ökar av drönare när man driver en e-handel, är det bra att kunna ha ett större lager där man paketerar och skickar ut produkten till kunder. När man säljer drönare är det viktigt att man följer regler för standarder och märkning av drönare innan de går till försäljning. Har man drönare som uppfyller kraven är det sedan bekvämt och mycket praktiskt att använda sig av lagerautomation vid frakt. Vad innebär då lagerautomation och vilka tjänster kan man få? Unik automatisering innebär att man kan få lösningar med rullband, packmaskiner eller till exempel tillgång till automatiserade sorteringsmaskiner som snabbare kan sortera paket utan mänsklig hand. En smart och effektiv lagerautomation skapar bättre flöde i lagret för den e-handel man hanterar.

Unika DWS-system styr allt

Att ha en e-handel med drönare med hjälp av lagerautomation, gör att man alltid kan vara trygg med snabb paketering och en effektiv lagerhållning. Med företaget e-motions får man smarta DWS-system som är hela huvudhjärnan i en automation. Det är ett intelligent system med en mjukvara som kan känna av allt från dimensioner och emballagestorlek av paket, till andra funktioner i en lagerautomation. Med ett smart DWS-system har man en mjukvara som man kan lita på när man ska ha en välfungerande leverans, förpackning och lagerhållning. Den kunniga och kompetenta personalen på e-motions kan se till att man får allt man behöver kring smart lagerhantering och mycket mer för e-handeln med smarta drönare. Med e-motions kan man även få hjälp med lösningar för en lagerhållning som tar mycket mindre plats. Det innebär lösningar med Stack och De-stack där man staplar på höjden för mer utrymme.

När man säljer drönare finns det en stor kundkrets som man kan rikta in sig på beroende på vilka modeller man säljer. Drönare är populära att använda bland privatpersoner, men också inom olika samhällsfunktioner och yrken. En yrkesgrupp som har stor nytta av drönare är bönder då drönare ger bättre överblick av lantbruk och bönder kan vara en stor kundkrets att vända sig till. När det gäller olika modeller av drönare att sälja, kan man sälja både mindre eller större modeller så länge de är C-märkta om de väger mer än 250 gram. Det innebär att det anger drönarens specifikationer. Vidare måste drönare man säljer även ha en CE-märkning enligt EU:s grundkrav kring miljö, säkerhet- och hälsokrav.

Relaterat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *