Inredning som hobby

Älskar du inredning och rentav tänker på det hela tiden? Eller är du intresserad av att lära dig mer om inredning? Oavsett så finns det några rum som har potential för att få märkbara skillnader när du inreder. De rum du kan lägga lite extra eftertanke på kan vara hallen, vardagsrummet och köket.

Hallen

Vad är det absolut första du ser när du kliver innanför en ytterdörr in till ett hus eller en lägenhet? Just det, hallen. Därför kan det vara trevligt att ge ett riktigt gott första intryck. Det första du sätter foten på och troligtvis också har blicken på är en hallmatta som ligger precis vid dörren i de allra flesta fall. Därför kan det vara bra att lägga extra energi på att välja en hallmatta med omsorg. I övrigt i hallen kan du tänka på skohyllan, hatthyllan, jackhängaren och någon inbjudande tavla.

Vardagsrummet

Vardagsrummet är i många fall där familjen hänger allra mest och även när hemmet får besök av gäster. Därför kan det vara bra att du lägger fokus på att verkligen få till din stil och samtidigt ett trivsamt vardagsrum. En skön soffa med stil, tavlor som tilltalar och kanske ett lyxigt vitrinskåp. Vad du har i ditt vardagsrum säger en hel del om din smak vad gäller inredningen.

Köket

Gillar du även att laga mat och testa nya maträtter? Då är det ett tips att inreda köket för att främja inspiration och kreativitet. Några färgglada tavlor, varma färger och kanske en ljusare gardin. Att ta hänsyn till färger kan vara en bra idé, men även i köket bör du sätta din touch på det för att du ska trivas så bra som möjligt. Vad främjar din kreativitet? Är det tavlor med mäktiga landskap på eller är det färgglada vaser med fina blommar i som doftar? Om du vet vad som ger dig inspiration, kreativitet och vad din stil är, är du redan halvvägs.

Relaterat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *