De två största teknikmässorna

Abstract background with glowing light blue connection dots over dark blue. Concept of digital technology and blockchain. 3d rendering mock up

Runt om i världen anordnas ett flertal teknikmässor som du kan besöka om du vill veta mer om framtidens teknik och kommande produkter. På teknikmässorna kan du se vad de största teknikföretagen kommer att lansera på marknaden och därmed få lite tid på dig att fundera igenom framtida köp. Det finns en del teknikmässor i Sverige också varje år med det är just två teknikmässor som sticker ut där alla teknikföretagen finns med och de senaste produkterna visas upp och det är IFA i Berlin och CES i Las Vegas.

IFA Berlin

IFA i Berlin arrangerar varje år under hösten och är en av världens största teknikmässor. Här kan du stifta bekantskap med de senaste teknikprodukterna och samtidigt få en inblick i nya framtida, tekniska innovationer som kommer att lanseras. På denna mässa så finner du alla större teknikföretag och en stor blandning av tekniska produkter, allt från mobiltelefoner, tv:n, ljudanläggningar till framtidens teknik. När du besöker mässan kan du också lyssna på föredrag och konferenser där du kan ta del av de senaste på marknaden från kreativa innovatörer från större teknikföretag.

CES Las Vegas

CES som arrangeras i Las Vegas varje år anses vara den viktigaste teknikmässan. Här finns också alla teknikföretag med och visar sina produkter, förutom Apple som av något skäl väljer att rata både CES och IFA mässorna. CES arrangeras i januari månad varje år och vänder sig både till teknikföretag men också direkt till konsumenter som vill få förhandsinformation om kommande tekniska lanseringar. På CES mässan har du chansen att se och få prova nya mobiltelefoner, tv-apparater, ljudanläggningar och många andra tekniska produkter som exempelvis hushållsmaskiner, verktyg och hemelektronik.

Relaterat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *